Välkommen till oss!

Ny uppdatering på "Till Salu" sidan. Gå in där och kika om ni är intresserade av att starta med alpackor eller vill utöka din flock med några äldre rutinerade damer till rimligt pris. Annas...

HÄLSINGEDALENS ALPACKOR

Gästbok

-
(32)
(22) Ana-Karin Ciurana
Thu, 31 January 2013 10:00:45 +0000

Hej, jag är imponerad av dessa söta djur.
Jag är student vid Göteborgs universitet och studerar Ledarskap i slöjd och kulturhantverk. Vi har nu ett projekt som skall presenteras som handlar om all världens ull, skulle jag kunna använda mig av era bilder på djuren och informationen på sidan i vår power point presentation?
Tack!
Med vänliga hälsningar
Ana-Karin Ciurana
Ana-Karin

(21) Milky Way
Wed, 26 September 2012 16:08:46 +0000
url 

Ä stackars Gilga! Jagad av en sexgalen alpackahingst! Jag förstår att ju blev både stressad och bekymrad! Det är inte lätt att vara en "hen"....
Vi har också fått en hingst i hagen, fast en alpacka, och så är vi två "hen"... det har varit några små bataljer men nu är det helt lugnt. Jag, som är en fridens person (OK, alpacka...) bråkar ju aldrig, men lille tuffe Qatay hade åsikter om den där hingsten. Nu är vi vänner alla tre! Peace on earth!(20) ubitt
Sun, 12 August 2012 18:51:50 +0000
url 

Hej igen Gilga!
Vi alpackaprinsar här i hagen är storligen imponerade av dina äventyr ute i människornas värld! Vi förstår att du verkligen är uppskattad bland gamla och sjuka, ja förresten, bland ALLA tvåbeningar! VI får oclså ofta besök som kastar beundrande blickar och gärna vill klappa oss (men det får de inte, tjiiiii...)
Så SÖT lilla Chakira är, sån lycka för dig (och de andra i hagen, inte minst din matte) att få uppleva en födsel sådär! Pussa den lilla vackra fölungen från oss, alpackafarbröder far far away....

(19) Ubitt
Thu, 5 July 2012 05:52:40 +0000
url 

Hej gilga!

Du måste vara den absolut vackraste och duktigaste laman! Så roligt att läsa om dina framträdanden och dina tankar om livet. Var nu inte alltid så nedlåtande mot dina alpackor, de är också fina, så det så! Högmod går före fall, så man måste vara vänlig mot alla de sorter... lycka till i fortsättningen, så roligt för alla gamla att få träffa dig och din matte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(18) Alvar
Mon, 25 June 2012 21:56:00 +0000

Hej
Intresserad av Alpacka?
På grund av tidsbrist så säljer jag en webbshop med Alpacka kläder: Huvudprodukten är fina Alpacka strumpor som har en bra potential.
- Du går en begränsad lager
- En välfungerade webbshop som är sökoptimerat för sökordet Alpacka och strumpor
Allt detta får du till självkostnader. Du behöver inte betala kontant utan du kan avbetala hela beloppet
Låter det intressant?
Var vänlig och kontakta mig
Alvar
alvcla@spray.se


(17) Josefine Lindvall
Sat, 23 June 2012 07:51:46 +0000
url 

Hej, vad glad jag blev igår när jag fick se inslaget om er lama i terapi. Jag är själv mycket intresserad av detta. Jag har simmat med både dleiner och valar och insett helandet..skrev även ett förslag när jag gick en kurs på universitet om delfinterapi i form av ljud och bild i vården. Har ni en mejladress?
Mvh, Josefine (:

(16) Johanna Andersson Krüger
Fri, 22 June 2012 17:30:14 +0000

Hej!

Jag har ett stall och hästhage som för närvarande står oanvändt, kan det passa en lama eller alpacka.

(15) Anita
Fri, 22 June 2012 07:20:10 +0000

Hej, måste skriva o tala om att jag just har sett er på TV 4 morgonprogram, full av beundran!!!! Fantastiskt fina djur o en mycket intressant terapiform.Ska nog sätta mig i kö till äldreboende i Gnarp....Lycka till i fortsättningen o ha en jättefin midsommar ! MVH Anita i Katrineholm

(14) ubitt
Tue, 13 March 2012 15:34:11 +0000
url 

Jag läste om lille Ceasar och blev så upprörd och ledsen! Att hundägare får vara så oansvariga och till på köpet så olidligt fräcka att de säger som citeras: "att de inte kan ansvara för att det inte händer igen..." Det är lätt att känna hat i detta fall, det förstår jag.
En mardröm för ägarna och för er som uppfödare och som alla älskat denna alpackapojke... sänder varmaste trösthälsnnigarna!
Ull-Britt

(13) Irene Nilsson-Rosenqvist
Tue, 14 February 2012 06:57:49 +0000
url 

Hej, där! Vilken info sida ni har!! Helt suverän.Heter Irene, bor med min man i en by i Västmanland. Är otroligt nyfiken på alpackor. Har får farm, i liten skala, men min undran , i första taget, Går Alpackor att ha tillsammans med får? Vi har stora beten, som ska hållas,i första hand. Jag har tusen frågor, funderingar,mm. Nyfiken som bara den!! Vad krävs av om man nu skulle vilja äga dessa djur? Ha en bra dag!! MVH: Irene med kompani.


 Namn *
 E-post
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha

Comments are closed.

  • Meny

  • Translate

      Translate to: