Välkommen till oss!

Ny uppdatering på "Till Salu" sidan. Gå in där och kika om ni är intresserade av att starta med alpackor eller vill utöka din flock med några äldre rutinerade damer till rimligt pris. Annas...

HÄLSINGEDALENS ALPACKOR

Besök x 2

Jag har varit till havet igen. Det var min lillmatte som hade någon form av läger med sin skola. Ja, jag vet egentligen inte vad det går ut på…men det kanske är som när vi står i karantän? Man kanske vill vara säker så ingen har tuberkulos eller andra smittsamma sjukdomar? Man kanske låter människobarnen tillbringa 1 dygn så där…en bit från skolan? Fast det låter ju inte klokt egentligen, så det var säkert av någon annan anledning de tillbringade dagen och natten där. Hur som helst, min matte bestämde att vi skulle åka dit och hälsa på och som vanligt när jag gör entré så blir det succé! Alla barnen kom fram och ville klappa och mata mig. Jag hörde någonting om att det var runt 60 personer där så det var ju rätt många som jag träffade.

Det var många frågor som ställdes och min husse fick berätta…jag hade fullt fokus på vattnet! Ja, jag erkänner, jag tycker inte om vatten. Det är bara för blött och hemskt…hur kan alla människor frivilligt kasta sig ut i det? Jag har sagt det förut och säger det igen..människorna är ett lustigt släkte.

De försökte leda mig ner till vattnet men jag gjorde tvärnit. Som tur var så accepterade man min rädsla och jag stod en bit ifrån och tittade på alla hemska vågor som slog in mot stranden.

Simones lilla ”monster”, hundvalpen Nellie var också med. Det tar emot att säga det…hon blev väldigt omtyckt! Hur hemskt kändes inte det, tror ni? Att en sådan liten varelse kan få nästan lika mycket uppmärksamhet som jag? Jag försökte att ignorera alla ”gulli gull” ord jag hörde barnen säga till henne. Ja, jag blev nästan illamående på allt gullande. Jag undrar just vem de helst vill tillbringa en mörk natt med..när man gått vilse i skogen…det blåser och den enda som kan hitta vägen hem är jag…fundera på det Ni! För trots att alla hundar har en nos som slår det mesta så har jag intelligensen..och styrkan!
Men besöket bland alla barnen var trevligt.

Jag har även varit på ett besök på ett Dagcenter i Bergsjö. Det blev åter igen succé! Tanterna och farbröderna skötte sig exemplariskt…de hälsade artigt på mig och gav mig godis. Jag är ju en lama och det kan vara lite trixigt att få till bordsskicket när man är inomhus. Oftast när de matar mig så blir det väldigt skräpigt på golven..min matte brukar framföra min ursäkt och det känns bra! Jag fösöker ju att inte spilla men jag har ingen vidare framgång med just det momentet. Jag vet faktiskt inte riktigt hur jag ska få till det…det blir alltid spill.

Innan vi lämnade Dagcentrat så bad de oss återkomma en gång till. De skulle höra av sig till min matte för att boka in en dag till.

Det var allt för denna gång men så fort det händer något nytt så berättar jag det här.

The one and only!

/Gilga

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.

  • Meny

  • Translate

      Translate to: