Välkommen till oss!

Ny uppdatering på "Till Salu" sidan. Gå in där och kika om ni är intresserade av att starta med alpackor eller vill utöka din flock med några äldre rutinerade damer till rimligt pris. Annas...

HÄLSINGEDALENS ALPACKOR

Det ante mig…

Idag kom reportaget i tidningen..reportaget jag berättade om tidigare. Det ante mig…jag var med på en liiiten bild där jag pussar min matte. Hade den där reporten minskat ner den ”stora bilden” så hade de faktiskt kunnat klämma in en bild till på mig..en större! Nåja, nu vet jag ju hur den där människan funkar…kom inte till mig när du gått in i väggen och blivit utbränd och behöver terapi!

Livet har återgått till det normala här på gården sen Sahara försvann. Vi lever vårt liv i stort sett likadant som innan. Det är konstigt vad vi djur har lätt att gå vidare här i livet, saker händer men det är ju ingen idé att gräva ner sig för det. Livet stannar upp en stund och sen återgår det till samma lunk som innan. Precis som min matte trodde så var det hjärtat som gjorde att Sahara blev sjuk. Hon var en tidsinställd bomb, sa min matte. Det där fattar jag inte…vadå bomb? Vilken tur att det blev som det blev…tänk om hon exploderat bara så där…hur skulle det ha blivit? Förstört allt vårt bete? Eller ännu värre…exploderat över allt mitt kraftfoder?

Vi har varit ute på promenad jag och Marina. Det var trevligt att få se något annat än hagen…fast jag kan inte riktigt slappna av när det kommer en massa bilar som till råga på allt måste köra för fulla spjut. Vad är det egentligen för skillnad på oss och på hästar? När de kommer bakom en häst saktar de minsann in farten, men inte när de ser oss. Förmodligen för att de tror att vi inte blir rädda…eller så är det för att de kan få betala en massa pengar om de kör på en häst. Men vad det inte vet är att vi också är dyrbara…så det så!

Under vecka 41 kommer det ett reportage i Allas veckotidning om mig och Marina. Det ska bli spännande…hoppas hoppas att det är några riktigt fina bilder på mig där. För det reportaget handlade inte om alpackorna..utan om MIG och så lite om Marina förstås. Men 1 alpacka är bättre än 20 i samma tidning så det får man väl försöka stå ut med.

The one and only!

/Gilga

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.

  • Meny

  • Translate

      Translate to: