Välkommen till oss!

Ny uppdatering på "Till Salu" sidan. Gå in där och kika om ni är intresserade av att starta med alpackor eller vill utöka din flock med några äldre rutinerade damer till rimligt pris. Annas...

HÄLSINGEDALENS ALPACKOR

En helt vanlig dag!

Nu var det ett tag sen ni hörde något ifrån mig. Ja, man kan ju inte berätta ALLT som händer här på gården. Om inte jag är inblandad i någon händelse så anser inte jag att det är något viktigt att skriva om. För vad är det denna blogg heter? Precis, Gilgas blogg!

Här har husfolket satt upp lite agilityhinder inne i hagen. Jag har prövat med både min matte Marie och lillmatte Simone. Men det är det där hopphindret som inte riktigt vill funka. Alltså…jag KAN hoppa..men sen ska man ju orka också! Ärligt talat förstår jag inte vitsen med att hoppa när man kan gå runt?! Jag kliver över, det gör jag…men hoppa…nej det får jag nog fundera lite på ett tag till. Hur skulle ni själv känna för att hoppa om ni vägde 159 kg? Japp, det är precis så mycket jag väger. Mitt husfolk vägde mig förra veckan…så nu kanske ni förstår mig bättre!

Men jag fick min matte att häpna riktigt rejält för ett tag sen. Jag följde henne UTAN grimma genom agiliyhindret. Så nu gör vi det var och varannan dag…går agility utan grimma. Jag är Såååå duktig!! Men det är faktiskt inte så svårt…jag tycker väldigt mycket om min matte och då blir det så mycket lättare att imponera på henne.

Sen har jag blivit borstad och det är så skönt! Ja, ni ser ju själva på bilden vad fin jag blev. Efter borstningen blev det en härlig promenad och det är så trevligt att få upptäcka lite nya saker.

Sen hörde jag även talas om att vi ska få göra ett besök på ett äldreboende någongång under maj månad. Det ser jag framemot…jag älskar att få glänsa omkring och få uppmärksamhet.

Ha det bra därute!

The one and only!

/Gilga

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.

  • Meny

  • Translate

      Translate to: