Välkommen till oss!

Ny uppdatering på "Till Salu" sidan. Gå in där och kika om ni är intresserade av att starta med alpackor eller vill utöka din flock med några äldre rutinerade damer till rimligt pris. Annas...

HÄLSINGEDALENS ALPACKOR

Fin eller söt?

 

Så har man då varit på ett litet uppdrag här i Sverige. Egentligen inget märkvärdigt för mig…jag är ju van betydligt större saker än så här. Men det var nog mer för mina nya ägares skull vi åkte. De vill lära sig att förstå hur vi fungerar i olika sammanhang och tyckte väl att detta var ett bra tillfälle att ”träna sig” på mig och Marina.  De blev tillfrågade om de kunde komma med oss till ett ställe i Delsbo som heter Svanbacken. Det var någon form av familjedag där. Så vad gör man inte för att blidka sina nya ägare.

 Vi stod till en början instängda med grindar omkring oss men sedan valde våra ägare att leda  omkring oss i stället. Det är mycket intressantare för en lama som jag, att få se och upptäcka saker. Som vanligt fick man ju beröm och det hade jag faktiskt räknat med. Sen att alla säger att Marina är söt försöker jag att inte lägga så stor vikt på. Jag vet vad jag kan och jag vet att jag är störst, bäst och vackrast. Det är bara i människornas värld man först dömer utsidan. Så jag låter dem hållas, jag vet att de innerst inne tycker att jag är ståtlig, de törs bara inte säga det! De säger att jag är fin och det får väl räcka.

Vi lamor har mycket att jobba med när det gäller människorna. Alla frågar hela tiden om vi spottas. Tur att våra ägare kan försvara oss och berätta hur det ligger till med den saken.  Men en dag kommer de att se det som alla andra ser. De kommer att se och förstå skönheten och egenskaperna vi har. 

Ha det bra därute!

The one and only!

/Gilga 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.

  • Meny

  • Translate

      Translate to: