Välkommen till oss!

Ny uppdatering på "Till Salu" sidan. Gå in där och kika om ni är intresserade av att starta med alpackor eller vill utöka din flock med några äldre rutinerade damer till rimligt pris. Annas...

HÄLSINGEDALENS ALPACKOR

Det är jag som är Gilga

Här är jag!

Hej.

Som Ni alla redan vet så heter jag  GK Gilgamesch, men kalla mig för Gilga.

Jag är född i Tyskland 2001 och kom till Finland 2004.

Jag har precis flyttat till Sverige och en liten ort som heter Gnarp. Som sällskap hit hade jag en liten alpacka som heter Marina.

I Finland gick jag tillsammans med 2 andra lamor. Dessa tanter var födda i Sverige. De har försökt att lära mig lite svenska men det är inte lätt det här. Jag hade ju precis efter 6-7 år i Finland äntligen börjar få kläm på deras ”smattrande” läten, och nu detta! Svenska språket är inte lätt att förstå så det kanske är tur att min förra matte Pirkko lärt min nya matte lite finska ord.

Meningen med denna blogg (har jag hört) är att berätta om vad som händer runt mig sedan jag flyttade hit. Det finns bara 1 i världen som jag (enligt mig själv) så det blir nog inga problem att fylla ut med text i denna blogg.

Jag älskar när all uppmärksamhet riktas mot mig och om du mot förmodan skulle träffa mig någongång så kommer du att förstå vad jag menar.

I´m the one and only! Så enkelt är det!

Hörs!

/Gilga

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Det är jag som är Gilga

  1. Kelenna says:

    Hey, good to find someone who aegers with me. GMTA.

  • Meny

  • Translate

      Translate to: