Välkommen till oss!

Ny uppdatering på "Till Salu" sidan. Gå in där och kika om ni är intresserade av att starta med alpackor eller vill utöka din flock med några äldre rutinerade damer till rimligt pris. Annas...

HÄLSINGEDALENS ALPACKOR

Invigning

Idag så har man varit iväg och spridit lite glamour över en invigning.

Det var ett hunddagis/hundpensionat här i Gnarp som öppnade idag och då hade jag lovat att komma och glänsa lite.

Fick veta det 30 minuter innan vi skulle åka så jag fick lite bråttom med att göra min fin. Jag skyndade mig att rulla några varv i hö som ligger på golvet. Det är fantastiskt vad lite hö kan förbättra ens utseende.

Av någon konstig anledning mumlade min matte så där konstigt igen. Jag förstod inte allt men att det handlade om allt hö som fastnat i min ull, det hörde jag.
Hon försökte borsta bort det men det gick inte. Tur var väl det, för vad är det för vits med att först göra sig snygg och sen ta bort det på en gång.

Att hon också såg lite konstigare ut än vanligt det sa jag aldrig. Men nog såg jag att hon också hade försökt göra sitt bästa för att se lite bättre ut. Det där svarta som hon satt på sina ögonfransar, det har jag aldrig sett på henne förut.

Iallafall så gick jag runt där och spred lite glamour över det hela. Det var hästar, massor av hundar och massor av olika människor som var där. Jag fick som vanligt massor av uppmärksamhet och konstigt hade det ju varit annars. Det var faktiskt några som sa att jag var ståtlig…äntligen några som vågade säga det!

Men sen var det faktiskt skönt att komma hem igen. För hur det än är så finns det en sak här i världen jag bara älskar att göra. Det är att äta och äta och äta. Sen att lägga sig ner i solen och idissla, det är livet för en lama som jag.

The one and only!

/Gilga

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.

  • Meny

  • Translate

      Translate to: