Välkommen till oss!

Ny uppdatering på "Till Salu" sidan. Gå in där och kika om ni är intresserade av att starta med alpackor eller vill utöka din flock med några äldre rutinerade damer till rimligt pris. Annas...

HÄLSINGEDALENS ALPACKOR

Kändisar

Här ser Ni en mycket nöjd lama. Som jag hoppades så var jag den stora stjärnan i veckotidningen Allas. Nu känner jag att min självförtroende är på väg uppåt igen.

Här är allt lugnt för tillfället och det kan jag väl inte klaga på. Jag är i egentligen en rätt lat lama…gillar att bara ”hänga” liksom. Kalla nätter har vi också fått och det är skönt, jag och alpackorna ligger ute hela nätterna nu och tittar på stjärnorna. Min favorit är polstjärnan…den är så fin. Jag tror att den kan vara en av mina förfäder faktiskt, så bright och vacker! En stjärna att följa…precis som jag!

Mina tidigare vänner i Finland har blivit film och Tv-stjärnor. Ja, vad säger man om det då? Vi lamor svär ju inte högt men nu känner jag faktiskt för att säga…fasen!! Hade jag bott kvar där hade väl även jag varit en kändis förmodar jag. Men men, jag har ju också varit på Tv här i Sverige så jag ska väl inte vara så avundsjuk..FAST DET ÄR JAG!!

Jag har lovat min matte att lägga in klippen från You Tube samt från finsk Tv även om det tar emot. Ulla och Kim är de lamor som är med i reklamen. Åh, Kim fick vara Terminator…sån tur den killen hade. I Tv studion fick Ulla och alpackan Fuchsie vara med men Ulla verkade ha svårt att stå stilla. Hon var väl mest sugen på att fika förstår jag. Hon älskar kakor och att dricka Fanta när hon är ute på sina uppdrag.

Nu är det ju finska de pratar och jag förstår ju allt de säger, men min matte förstod inte mycket av det hela. Men här nedan har ni klippen så håll till godo!

http://areena.yle.fi/video/1318399381058
http://www.youtube.com/user/SaunalahtiLaama#p/u/2/7mSdCKUt-tQ
http://www.youtube.com/user/SaunalahtiLaama#p/u/1/BnZcMN2Qzn4
http://www.youtube.com/user/SaunalahtiLaama#p/u/0/iXJQ8jTK_Fs

The one and only!

/Gilga

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.

  • Meny

  • Translate

      Translate to: