Välkommen till oss!

Ny uppdatering på "Till Salu" sidan. Gå in där och kika om ni är intresserade av att starta med alpackor eller vill utöka din flock med några äldre rutinerade damer till rimligt pris. Annas...

HÄLSINGEDALENS ALPACKOR

Konsten att reta upp en alpacka.

Nu undrar Ni säkert varför denna alpacka står så där med huvudet rakt upp? Hon heter Chayenne och oss emellan så är det en riktig surpuppa. Hon går att reta upp hur lätt som helst. Det är inte mycket skämt den där damen tål..hon måste ha stora problem med…vad heter det nu igen? Det där som kvinnliga människor kan få? MEN…vad heter det? Jo, nu kom jag på det…det heter ABF…eller? Nja, nu blir jag osäker…SAS! JA, så hette det, SAS…där har vi det! Hon måste lida nått oerhört av detta syndrom, VARJE DAG!

Nu undrar ni förstås varför hon står så där? Ja, som Ni redan räknat ut så är det förmodligen någon som har retat henne. JAG? Inte misstänker Ni väl mig?

Titta på nästa bild…ser jag ut att göra något?

 

Nej, jag står ju bara där..så oskyldig som bara jag kan vara. Det skulle ju kunna bero på Marina som står bredvid Chayenne…hon kanske har retat henne?

Ja, vad kan det då bero på? Ska jag avslöja?

Ok, titta på bilden längre ner!

Ja…erkänner! Jag lipar åt henne. Men jösses…inte behöver man väl bli så dramatisk för det där lilla.

Nu trodde Ni kanske att jag var en välartad lama vilket jag är…men vadå? Jag måste väl också få vara lite busig ibland.

Annars så har jag och matte varit ute på promenader igen. Det är kul! Men vi mötte 2 människor som trodde att jag varit på rymmen! Att min matte varit och fångat in mig. På rymmen? Jag?  Inte skulle jag väl komma på tanken att rymma. Varför ska man det? Här har man väl att man behöver..mat, vatten, godis och massor av kärlek!

Nej, nu måste jag kila. Hörs!

Förresten, SAS betyder…Sura Alpackor Spottas!

The one and only!

/Gilga

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.

  • Meny

  • Translate

      Translate to: