Välkommen till oss!

Ny uppdatering på "Till Salu" sidan. Gå in där och kika om ni är intresserade av att starta med alpackor eller vill utöka din flock med några äldre rutinerade damer till rimligt pris. Annas...

HÄLSINGEDALENS ALPACKOR

November…

är snart slut och snart är det årets sista månad. Jaha, så är det väl varje år..

Här i Gnarp lever man på som vanligt. Dom flesta dagar är precis likadan som dagen innan och dagen efter. Man glömmer liksom idag..tänker på antingen gårdagen eller morgondagen, eller nästa vecka. Eller som nu, nu tänker jag på lördag fastän det är tisdag. På lördag ska jag iväg och mingla på fängelset i Hudiksvall. Lugn, lugn, det är inget riktigt fängelse nuförtiden. Det fanns väl för dåligt med fångar så dom var tvungna att stänga det..kanske. Nu är det en ”Må bra mässa” där å då ska jag vara där och mingla mellan 12-13.30. Ja, det blir nog trevligt, de flesta mår ju bra omkring mig. Nåja, det finns väl 2 som önskar att jag kunde befinna mig någon annanstans.

 

G & Z

I vår hage finns det en liten jordhög..å på den jordhögen älskar jag att stå. Men så ibland, å det händer för ofta, så ställer sig någon av alpackapojkarna på den. Då blir jag lite grym på ögat..det är min jordhög!

G&Z1

Då får man helt enkelt visa sin styrka och försöka sätta dom på plats. Det brukar lyckas dom flesta gångerna…eller för att vara mer exakt, det lyckas varje gång.

 

G en

Matte kallar mig för egoist och säger att jag är en dåligt sambo! Nåja, jag har inte valt mina rumskamrater… Å inte dom mig heller förstås. Men den där jordhögen, den är min..bara min!

Sommaren har bestått av lite besök här och där. Ibland har det kommit några hit och ibland har jag åkt iväg. Jag har bland annat varit VIP-gäst på ett trädgårdsparty! Det var väldigt annorlunda. Jag minglade runt bland gästerna och slängde iväg nån puss här och där. Det var nog första gången jag pussade några som hade läppstift. Det gick det å..även om det smakade lite …vad ska man säga..lite annorlunda.

mingel

Ja, sen har jag ju varit på promenader i vanlig ordning. Vid ett tillfälle gick vi till stonas grind och då kom lille Cebbe fram för att titta på mig. Han blev riktigt imponerad när han såg mig. Jag hörde honom ropa till sin mamma sen..Mamma, mamma, precis så där stor och grann ska jag bli när jag blir stor! Å nu överdrev jag verkligen inte! Han sa faktiskt så..tyckte i alla fall jag att det lät som.

G & C

Sen har jag även haft besök från särskolegymnasiet i Hudiksvall. Det var trevligt! Jo, just det ja, jag var även in till Hudiksvall å besökte nått ställe..vad var det nu det hette igen..men dom hade i alla fall en upplevelseträdgård. DET var en upplevelse för matte..fanns mycket smått och gott att äta där..om jag fått ..men det fick jag inte..för matte. Ibland är hon då för tråkig den människan..gillar ingen action och spänning alls.

Se hudik
Se men inte röra..det är en lamas göra.. Det luktade ljuvligt..det kommer jag ihåg och smultron som är så gott!

Gilga sin

 Men eftersom jag är en ofantligt väluppfostrad lama så vände jag bort blicken och tänkte inte så mycket mer på allt som gick att äta..tänkte bort det i 5 minuter ungefär..å jag har inte glömt det än…suck! Kommer väl aldrig mer få uppleva en sån trädgård…

Gil hudik
Å när matte stod där och började svamla om mitt matintresse..på både gott och ont, ja, då blev jag faktiskt lite förnärmad. JAG? Matgalen..mää!

gk

Avslutar med en härlig sommarbild. Ops…där var det visst nått ätbart som matte lyckades få med när hon knäppte bilden..jaja, man måste ju äta nångång!

Ha det gott!

The One and Only

/Gilga                         

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.

  • Meny

  • Translate

      Translate to: