Välkommen till oss!

Ny uppdatering på "Till Salu" sidan. Gå in där och kika om ni är intresserade av att starta med alpackor eller vill utöka din flock med några äldre rutinerade damer till rimligt pris. Annas...

HÄLSINGEDALENS ALPACKOR

The King glider in…

Japp, precis så var det! Jag, The King, gled i dag in på ett äldreboende igen.  Vad ska man säga om det då? Ja, jag säger väl som alla andra gånger…det gick galant! Eller som min matte säger..DU är såååå duktig Gilga!! Puss puss!

Idag vid besöket så var det några som inte orkade kliva upp för att träffa mig. Därför blev det många besök inne på rummen och det är alltid trevligt. Då får man ju se hur de äldre bor och så.

Idag upptäckte jag även all konst som sitter på väggarna i korridorer och inne på rummen. Det är så fina tavlor och det var många jag studerade väldigt ingående. Tänk vad människorna är duktiga som kan göra sådana där tavlor. Jag vet inte om vi lamor kan sånt…men vi har ju inte tillgång till färg och penslar heller så då kan man ju inte ens försöka. Fast när min matte såg mitt intresse för konst så sa hon att jag borde nog få ha en tavla ute hos mig i ladugården.

Annars flyter livet på i maklig takt. Det jag glädjer mig mycket över nu är att kylan börjar komma mer och mer…framförallt på nätterna. För det är så, att när det börjar bli kallare så får vi djur kraftfoder mycket oftare. Det är något som jag verkligen älskar och aldrig blir trött på. Fast jag brukar få lite ilskna blickar av min matte när det vankas kraftfoder. Jag försöker nämligen lägga beslag på 3 stycken kraftfoderrännor. Meningen är väl att vi ska samsas om dessa rännor men vadå…det är ju sååå gott! Jag vill ha ALLT. Fast om jag fortsätter att göra så då blir det till att stå ute och äta, har min matte sagt. Så igår kväll när vi serverades dessa go´saker så stod jag snällt stilla vid 1 ränna hela tiden. Får se om jag kan fortsätta med det…men det tror jag inte!

Ha det gott!

The one and only!

/Gilga

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.

  • Meny

  • Translate

      Translate to: