Välkommen till oss!

Ny uppdatering på "Till Salu" sidan. Gå in där och kika om ni är intresserade av att starta med alpackor eller vill utöka din flock med några äldre rutinerade damer till rimligt pris. Annas...

HÄLSINGEDALENS ALPACKOR

Vårpromenad med celebert middagsbesök

Idag var det dags för en kvällspromenad i solen. Som vanligt när vi ska ut på promenad så har man inte en aning om vart man ska. Men Marina och jag gillar överraskningar så vi hänger gärna på. Fast fick jag bestämma så skulle jag hellre stanna kvar i hagen och äta gräs och bara lata mig.

Här är vi på väg. Jag vet att jag ska gå på höger sida och närmast kanten…MEN i dag ville jag gå i mitten. Det vita strecken säger ju att det är mitten och då ville jag gå där. Min matte Marie styrde över mig flera gånger till kanten men på nått konstigt sätt hamnade jag i mitten iallfall. Men är man ”the one and only” så har man faktiskt rätt att gå i mitten. Sen att alla bilar fick anpassa både fart och sidan de skulle köra på gör mig inget. Jag har nog sett att de flesta inte håller hastighetsbegränsningen efter denna väg. Man får BARA köra 50 km men det är det nästan ingen som gör….men när jag är ute på vägen kör ALLA sakta…nåja..inte alla släppte på gasen…de höll samma hastighet ändå…skäms på er! Speciellt en röd bil som inte alls kunde släppa på gasen körde om oss…fy skäms till den! 

Ja, det här var ju en överraskning. Vi gjorde ett besök hos ett par som heter Anders och Carina. De hade middagsgäster och jag vet inte om det var deras mat det var fel på men när vi kom in slutade de att äta…de hade gríllat nått så förmodligen var det säkert för segt att äta. Jag vet inte hur duktiga de är på att laga mat men förmodligen var gästerna glada när jag och Marina kom in. Då behövde de ju inte äta på ett tag iallafall…

Här är det bara Marina som syns. Jag försvann tyvärr bakom lampan av någon konstig anledning… Men nog tycker jag att gästerna verkar uppskatta vårt sällskap i allafall. Det är ju iallafall ingen risk att vi äter upp maten för dem….eller det skulle väl kunna vara salladen då som vi skulle kunna smaka lite av.

Här är vi på väg hemåt i solnedgången. Visst är det en vacker bild? Mina vackra bananöron tar över hela solnedgången…det är så läckert tycker jag!  Jag känner mig nöjd med uppdraget…mission complete..tror jag det heter!

Ja, inte vet jag hur man ska tolka denna bild. Min matte ser ut titta på nått som inte jag såg…jag och husse tittar på samma sak…men Marina..hon har totalt tappat koncentrationen och tittar rakt fram.  Alla verkar helsnurriga om jag får säga min mening.
Men efter detta besök så fick vi iallafall komma hem till hagen igen och som vanligt så var våra nya ägare fullkomligt stolta och nöjda med våran prestation.
Men ni vet..vad gör man inte för att få alla på bra humör!

The one and only!

/Gilga

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.

  • Meny

  • Translate

      Translate to: