Välkommen till oss!

Ny uppdatering på "Till Salu" sidan. Gå in där och kika om ni är intresserade av att starta med alpackor eller vill utöka din flock med några äldre rutinerade damer till rimligt pris. Annas...

HÄLSINGEDALENS ALPACKOR

Visst finns tomten…

Ni människor säger att inte tomten finns…då har Ni aldrig sett det vi får se både titt som tätt i ladugården. Tomten finns…fast han kommer inte på sina renar och delar ut julklappar. Nej, vår tomte bor i ladugården och han kallas för ladugårdstomte.

Han kommer ett par gånger varje kväll och natt för att se att allt står rätt till med oss djur. Han kan vara lite sur och butter ibland så det gäller att hålla sig god med honom, men oftast är han snäll och trevlig.

Det vi reagerade på för några dagar sedan var att han bytt mössa. Nu hade han en lååång röd mössa på sig och det gjorde att vi alla blev lite smårädda. Vi vågade inte riktigt gå fram från början men till slut hade vi vant oss.

Nu är det många av er som sitter och skrattar när ni läser det här…men då får ni göra det. Vi djur vet betydligt mer om sånt här och vi vet vad vi ser och vi förnekar inte dess existens…som människorna gör.

Förresten..har aldrig min matte berättat för er om en häst som hennes pappa hade en gång för länge sedan? En riktigt spännande berättelse..fast det är klart..Ni tror ju inte på sånt så då struntar jag i att berätta. Berättelsen handlar om en häst och ladugårdstomten och den är SANN!

Nu har snön kommit och det är blött och ruggigt. Jag försöker att få dagarna att gå genom att äta och vila. Det finns inget att göra den här tiden på året och det är så tråååkigt. Inte har det varit speciellt bra att ta promenader heller..det har varit så halt så min matte har varit rädd för att ta ut mig på promenad. Ja, jag vet inte om hon tror att jag har dåligt balans eller om det är hon som har det. Men jag har då åtminstone 4 ben att parera med..matte har ju bara 2.

Man får väl hoppas på lite fina dagar nu kring jul..då blir det förmodligen så att jag och Marina får komma ut på promenad.

Nej, nu hittar jag inget mer att skriva om. Men om vi inte hörs nått före jul så är det väl lika bra att jag säger det nu…God Jul på Er!

The one and only!
/Gilga

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.

  • Meny

  • Translate

      Translate to: